Möt våra partners och sponsorer!

Här presenterar våra partners och sponsorer sig.

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Här möts tradition och innovation i den medeltida staden där det är lika nära till universitet och spetsforskning som till natur och kultur. Den konstgjorda njuren, ultraljudsröntgen och Bluetooth är alla exempel på uppfinningar från Lund som öppnat nya dörrar för miljoner människor världen över.

Vi på Lunds kommun är idag 9 000 personer som arbetar med att skapa bästa möjliga förhållanden för kommunens drygt 115 000 invånare, för näringslivet och för våra besökare.

Besök vår hemsida


Lunds universitet grundades 1666 och har under flera år rankats omkring de 10bästauniversiteten i världen. Här finns 47 700 studenter och 7 500 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor.

Lund är landets mest attraktiva studieort. Universitetet har ett av Skandinaviens bredaste utbildningsutbud baserat på gränsöverskridande och ledande forskning. Den täta universitetsmiljön stimulerar nätverkande som i sin tur bäddar för vetenskapliga genombrott och innovationer. Universitetet har en tydlig internationell profil och har partneruniversitet i mer än 50 länder. 

Fem miljarder går årligen till forskning inom åtta fakulteter, vilket ger oss ett av Sveriges starkaste och bredaste forskningsutbud. Fler än trettio av våra forskningsområden anses som världsledande, enligt oberoende utvärderare.

Besök vår hemsida


Kraftringen är ett energibolag som erbjuder lösningar inom el, gas, värme, kyla, fiber och entreprenad, samt energirelaterade tjänster.

Tillsammans med 400 medarbetare, 300 000 kunder och ägarkommunerna Lund, Eslöv, Hörby och Lomma bidrar vi aktivt till utvecklingen av det hållbara samhället.

 

Besök vår hemsida


Handelsföreningens målsättning är att öka Lunds attraktionskraft och bidra till utveckling och gemenskap. I vårt nätverk finns de flesta av affärsidkarna i Lund City och vi har ett gott samarbete med såväl Lunds kommun som Fastighetsägarna genom Lund Citysamverkan. Handelsföreningen arbetar för alla verksamheter i Lund, såväl enmansföretag som rikstäckande handelskedjor. Handelsföreningen är din bästa affärspartner. Genom oss får du det stöd och nätverk du behöver för att skapa en långsiktig, trygg och hållbar affärsverksamhet.

Medel från våra stiftelser används för att genomföra större gemensamma utbildningar och utbildningsresor.

Besök vår hemsida


Evenemangsteknik levererar ljud-, ljus- och bildutrustning för praktiskt taget alla typer av händelser och evenemang. Kreativitet, planering och noggrannhet präglar vårt arbete och med många års erfarenhet garanterar vi en komplett upplevelse.

Vår styrka ligger i helhetslösningar där du som kund ställer högra krav på funktionalitet, design och ett lyckat genomförande. Vi har ett kompetent team med gedigen erfarenhet som är vana att jobba under varierande förutsättningar.

Besök vår hemsida


JustNu är Sveriges ledande tryckerikedjaoch har 17 tryckerier runt om i Sverige. I Lund finns vi på Trollebergsvägen 12 och tillhandahåller ett brett utbud av tryckeritjänster. Vi hjälper dig med allt från kontorstrycksaker, broschyrer och foldrar till storformat, så som affischer, vepor, banderoller och roll-ups. 

Med hjälp av den senaste tekniken säkerställer vi kvalitet, flexibilitet och snabba leveranser. Kort och gott, en personlig trycksaksleverantör som levererar snabbt och finns nära dig. Välkommen in och diskutera vad ni behöver till mässan, produktlanseringen, kampanjen eller kontoret!

Besök vår hemsida


Lund + PwC = Tillväxt
Vi satsar på Lund därför att Lund satsar på oss!

Bara under de senaste tre åren har vi på PwC rekryterat fler än hundra härliga tjejer och killar som utbildat sig på Lunds universitet. Vi tycker det är viktigt att vara närvarande i ett av landets mest innovativa regioner. Därför har vi också förlagt vårt nya toppmoderna leveranscenter i Lund, där vi inom kort kommer att vara 200 medarbetare som varje dag tillhandahåller tjänster till PwC:s alla kontor i Sverige.

Besök vår hemsida


Trägårdh Advokatbyrå är en resultatorienterad affärsjuridisk advokatbyrå som kombinerar högkvalitativ juridisk rådgivning med affärsmässig insikt och förståelse.

Vi erbjuder spetskompetens inom bolagsrätt, arbetsrätt, fastighetsrätt, tvistemål, offentliga upphandlingar och obestånd/rekonstruktion. Flera av oss är både advokater och civilekonomer.

Vi har erfarenhet från en mängd olika branscher, även som företagsledare och affärsutvecklare. Helhetsperspektivet gör oss till en effektivare strategisk, affärsjuridisk partner för såväl små lokala som stora globala företag i Skåne.

 

Besök vår hemsida


Tillväxt genom utveckling och förnyelse baseras på framgångsrika företag. Almi Företagspartner erbjuder kunder, som har potential att bli framgångsrika, unika möjligheter genom vår marknadskompletterande finansieringoch rådgivning. Vi är en regional företagspartner som finns nära kunden, med ett rikstäckande nätverk och ett globalt perspektiv. För oss är kundernas framgång syftet med hela vår verksamhet. Vi vill därför, genom Lund Grand Prix, bidra till att inspirera nya företag att etablera sig och befintliga företag att utveckling.

Besök vår hemsida


Castellum är en av de största fastighetsägarna i Öresundsregionen. Vi förvaltar och utvecklar arbets- och handelsplatser i Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn och sköter den dagliga servicen kopplad till arbetsplatserna åt närmare 510 kunder. Öppenhet och nytänkande är viktiga delar i vår strävan att skapa kreativa miljöer för våra kunder och bidra till en positiv samhällsutveckling. Castellumkoncernen är en av Sveriges största privata fastighetsägare. Castellum är noterad på NASDAQ OMX Stockholm AB Large Cap.

Besök vår hemsida
Länsförsäkringar Skåne är ett kundägt bank- och försäkringsbolag. Detta innebär att du som kund hos oss dessutom är delägare.

I det kundägda Länsförsäkringar Skåne finns inga andra intressenter än kunderna. Företagets uppgift är inte att tjäna så mycket pengar som möjligt. Vårt långsiktiga mål är att verksamheten ska gå jämnt ihop – med låga premier och hög servicegrad. Och skulle vi få ett större överskott blir det återbäring, i form av pengar tillbaka eller sänkta premier.

Vi är ett skånskt bolag med alla fördelar av att finnas nära våra kunder.

 

Besök vår hemsida


I Lund möts tradition och innovation, industri och framkantsforskning, storföretag och fåmansföretaget. Det ger dig som innovatör, entreprenör och företagsledare utmärkta förutsättningarna för att lyckas med verksamheten. Det gillar vi!

Vi hjälper dig med kvalificerade tjänster inom rådgivning och revision. Hos oss kan du känna dig trygg och helhjärtat ägna dig åt att utveckla din verksamhet, oavsett om du är nyföretagare eller på väg mot börsen. Vi finns på Ideon, i Centrala Lund, samt en mängd andra ställen runt om i världen.

 

Besök vår hemsida


Aldrig har vi nått så många som nu. Sydsvenskans rötter i regionen når djupt; ända tillbaka till 1848 och Snällpostens grundande. I många generationer har vi varit den naturliga mötes- och marknadsplatsen i regionen.

Mycket har hänt de senaste åren – med medielandskapet, med våra medievanor och med oss på Sydsvenskan. Vi har nu flera nya, viktiga kanaler för att nå ut till människor i vår region och når nu via alla våra kanaler totalt nästan dubbelt så många läsare som för tio år sedan. I vår region når vi smått otroliga 85 % av befolkningen.

Med andra ord har du som annonsör hos oss alla möjligheter att skräddarsy ditt budskap så att du på bästa sätt når din målgrupp.

Besök vår hemsida


Sparbanken Skåne är en närvarande bank för människorna, näringslivet och det lokala samhället. Genom att förena det bästa hos Sparbanken 1826, Färs & Frosta Sparbank och Sparbanken Öresund har vi skapat en stark regional sparbank med lokala kontor för både privat- och företagskunder. Verksamheten omfattar 420 000 kunder, 650 anställda och 42 kontor i 15 kommuner.

 

Besök vår hemsida

Lunds kommun

www.lund.se
orgnr: 212000-1132

Kontakt

E-post: lundgrandprix@lund.se
Telefon: 046-359 50 00