Pristagare 2019

Årets Lundaköpman

LINDA & MÅNS HALL
Bloom

Måns och Linda Hall har drivit blomsterhandel i hjärtat av Lund i två decennier. Deras verksamhet Bloom utstrålar kvalitet, entusiasm, gediget hantverk och smakfullhet kombinerat med nytänkande och ett utmärkt kundbemötande. Med en speciell fingertoppskänsla för kundernas önskemål skapas fantastiska buketter, blomsteruppsättningar, kransar och dekorationer i en alldeles egen klass. Genuin kunskap om blommor, krukväxter och träd, och en stark känsla för stil bidrar till att ständigt förändra scenariot i butiken, på gatan utanför och hos alla de restauranger och butiker i Lund som är deras kunder. En mångfald av blommor i gatubilden sprider stor glädje och inspiration till alla som passerar, flanerar och handlar. Blooms på Kattesund är en självklar del av den mycket speciella lundaandan.

 

 


Årets Nyföretagare i Lund 

HENRIK NERMAR
Silenta Informationssäkerhet

Med klarsynthet insåg Henrik tidigt betydelsen av GDPR för sina kundersinformationssäkerhet. Han har med stor pedagogik förflyttat sina kunder i gränslandet mellan teknik och juridik, för att skapa informationssäkerhet nu och på sikt. Inom ett år planerar Henrik att anställa en tekniker för att kunna utöka sitt erbjudande till nya och befintliga kunder. Affärerna verkar kunna bli hur stora som helst, då GDPR fortfarande är hett, nu med mera djup än som panikåtgärd och dessutom med fokus på att stresstesta system, få användaren att värdesätta informationen på rätt vis och implementera arbetssättet i större organisationer.

 

 

 


Årets Företagare i Lund 

CECILIA NILSSON & JOHANNA LINDSKOUG

Hanks & Grace Schampo AB med varumärket Bruns products

Årets Företagare har med passion, innovation och med en stark vision arbetat för en mer hållbar och giftfri miljö för Sveriges frisörer och deras kunder. Priset till Årets Företagare i Lund 2018 går till entreprenörerna på BRUNS Frisörer, Johanna Lindskoug och Cecilia Nilsson från Hank's & Grace AB.

Lunds kommun

www.lund.se
orgnr: 212000-1132

Kontakt

E-post: lundgrandprix@lund.se
Telefon: 046-359 50 00