Pristagare 2018

Årets Lundaköpman

ROBERT GÖTHE
Hep Cat Store

Med alla kriterier uppfyllda är Hep Cat Store ett strålande exempel på den omställning dagens handel behöver. Både i sin fysiska butik såväl som i webbutiken strävar man efter att erbjuda något utöver det vanliga.

Produkterna signalerar livsstil och kvalitet genom klassiska arbetskläder, skor musik, böcker, tidskrifter mm. Hep Cat Store har ett koncept som ligger rätt i tiden med multikanal-marknadsföring samt service och kunskap utöver det vanliga. Det råder härlig stämning bland både kunder och personal i deras unika garage på S:t Larsområdet.

 

 


Årets nyföretagare i Lund 

MICHAEL GHASRI
Kurera Omsorg

Vägledd av sin vision ”Alla har rätt till ett bra liv” har Michael Ghasri med starkt personligt engagemang, osviklig kvalitetskänsla och skickligt entreprenörskap drivit upp ett blomstrande företag som genom sin familjehems- och omsorgsverksamhet bidrar till ett bättre liv för våra mest sårbara människor

 

 

 


Årets företagare i Lund 

LARS LINDSKOG, PER KRONQVIST OCH TOM NILSSON

Unikum Datasystem AB

För 35 år sedan insåg de att ensam inte är stark och startade ett företag tillsammans. 35 år senare har de byggt ett välmående företag som genom innovation, ständig utveckling och kundfokus uppvisar fin tillväxt och lönsamhet i en snabbt föränderlig bransch.

Årets företagare i Lund 2017 går till tre entreprenörer, som genom kreativt samarbete, byggt ett framgångsrikt och unikt företag i IT-branschen.

Lunds kommun

www.lund.se
orgnr: 212000-1132

Kontakt

E-post: lundgrandprix@lund.se
Telefon: 046-359 50 00